HET NEEFJE VAN DE BROUWER

Dat ben ik dus, Koen Vermeer, het neefje van de Brouwer. Bier loopt als een rode draad door mijn leven. Wat wil je ook anders met een oom als Dorpsbrouwer?
Eerst mocht ik alleen naar de bierverhalen luisteren, later kijken en soms heel voorzichtig een slokje proeven. Dat heb ik ruimschoots ingehaald tijdens mijn studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. 

Eigenlijk is het allemaal veel eerder begonnen. Al tijdens mijn middelbare school was ik regelmatig te vinden in de Dorpsbrouwerij in Chaam. Allerhande klusjes heb ik daar gedaan om zoveel mogelijk te leren over het brouwproces, de verkoop en promotie. En om mijn zakgeld aan te vullen natuurlijk. 

Naast deze leerschool is er nog een brouwerij die mij gevormd en geïnspireerd heeft: Gulpener, de Vrije Brouwer in Gulpen. Transparant en duurzaam ondernemen. Werken met eerlijke, lokaal geteelde ingrediënten. Als souschef bij het Gulpener Brouwlokaal heb ik geleerd om unieke smaakcombinaties te bedenken en te maken. 

In mijn huidige baan als souschef bij Taplokaal Gist in Utrecht werk ik elke dag met mooie en unieke ingrediënten. Bier proeven, brouwen, bier & spijscombinaties creëren én koken met bier zijn voor mij de mooie dingen in het leven. 

En al die mooie smaken wil ik jou ook laten proeven. Blijf mij dus volgen!!

https://pimpelmeesch.nl/wp-content/uploads/2021/11/Koen.png